Acumulatoarele auto - o altă ţintă a hoţilor

Embed:

Doi tineri bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni au fost reţinuţi de poliţişti. Indivizii, în vârstă de 19 şi, respectiv, 25 de ani, ar fi sustras noaptea trecută mai multe acumulatoare pentru automobile din câteva maşini de model VAZ. Ghinionul a dat peste ei în această dimineaţă, în jurul orei 04:00, când tipii au fost văzuţi de un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă ce patrula un cartier din sectorul Ciocana al Capitalei.

Observând automobilul de model Dacia parcat pe acostament oamenii legii s-au apropiat pentru a efectua o verificare. Văzându-i pe ofiţeri, suspecţii au început să manifeste un comportament dubios. Ca urmare, tinerii au fost rugaţi să iasă din maşină.

Pe bancheta din spate a unităţii de transport au fost depistate trei baterii auto. Întrebaţi de unde au făcut rost de ele, tipii nu au putut da nicio explicaţie.

Imediat, la faţa locului a fost solicitat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru a efectua cercetări. În cadrul audierilor, tinerii şi-au recunoscut vina, susţinând că au sustras acumulatoarele din lipsă de bani.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Actualmente, bănuiţii sunt cercetaţi în libertate, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă amendă de până la 67.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Lasă un comentariu