Accident terifiant la Sângera. Patru poliţişti au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un camion

Embed:

Accident terifiant la Sângera. Patru poliţişti din Bender au ajuns la spital noaptea trecută, după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un camion. Impactul a fost atât de puternic încât automobilul a fost făcut țăndări. Victimele au vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani și au suferit răni grave.

La volanul maşinii se afla un tânăr de 27 de ani. Şoferul camionului spune că bărbatul conducea cu viteză excesivă, iar din acest motiv nu a mai putut evita impactul.

"Veneau cu viteză mare și s-au aninat la mine în remorcă".

Cei patru poliţişti se întorceau din Capitală, de la o operaţiune de reţinere a unui suspect şi se îndreptau spre Bender.

Martorii spun că în momentul impactului s-a auzit o bubuitură puternică. 

"Am auzit când o buhnit odată, eu sunt paznic aici la service - ul acesta și când am ieșit aici deja erau patru oameni răniți, culcați” .

VO Toţi cei patru bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgență cu răni grave. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu