Accident terifiant în Praga. Cel puțin trei oameni au murit și alți 45 au fost răniți, în urma coliziunii dintre un autobuz de linie și o mașină

Embed:

Accident cu sfârşit tragic  în Praga. Cel puțin trei oameni au murit și alți 45 au fost răniți, în urma coliziunii dintre un autobuz de linie și o mașină. Mai mulți pasageri ai autocarului au rămas blocați între fiare, așa că a fost nevoie de intervenția echipajelor de salvare pentru a-i elibera.

În urma impactului, șoferul mașinii a murit pe loc. Doi pasageri ai autobuzului au murit în drum spre spital. Alți cinci răniți sunt în stare gravă. Dintre ei, doi copii au primit traumatisme în zona capului și au fost induși în comă artificială.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pacienții nu au putut fi transportați cu elicopterul la spital. a demarat o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele accidentului. Ministerul de Externe de la Chișinău a luat legătura cu autoritățile cehe, care au declarat că printre victime nu se numără cetățeni ai Republicii Moldova.

Lasă un comentariu