A transformat arta într-o afacere profitabilă. Irina Brăiescu creează elemente de decor pline de culoare

Embed:

A transformat arta într-o afacere profitabilă și aduce în casele oamenilor elemente de decor pline de culoare. Irina Brăiescu muncește zi de zi într-un atelier alături de alți doi colegi și creează lucruri frumoase. Recent, ea a reușit să cumpere o mașină de gravură, după ce a câștigat un grant de 50 de mii de lei de la Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova.

Un astfel de aparat este visul oricărui meșter în lemn, spune Irina. Ea demult îşi dorea un asemenea instrument. Aparatul costă în jur de o sută de mii de lei și pentru a aduna toată suma, meşteriţa a pregătit un business plan și a aplicat la concursul organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri.

"Mă ajută enorm. Ne dă posibilitatea să creăm piese fixe, cu mărimi exacte. Ne-am dezvoltat paleta de produse, putem face atât chestii mărunte, cât și ceva mai mare, fiindcă spațiul de lucru ne permite", a spus femeia de afaceri, Irina Brăiescu.

Până acum, în acest atelier, desenul și mesajele de pe elementele de decor erau realizate manual. Asta le lua meşterilor mai mult timp.

Alături de Irina, în atelier mai lucrează doi tineri. Ambii sunt pasionați de pictură și frumos, iar la acest loc de muncă spun ei, își valorifică creativitatea la maxim.

"Nici nu știam că așa ceva se face, că avem. E foarte ușor, stai aici la cald și lucrezi".

Irina Brăiescu face elemente de decor la comanda clienților, cum ar fi cutii pentru bijuterii, pușculițe sau rame pentru fotografii. De asemenea, ea mai colaborează și cu diferite restaurante și hoteluri.

Lasă un comentariu