A spart geamul unei maşini şi a furat o poşetă

Embed:

Ghinion pentru o şoferiţă din capitală. Şi-a lăsat automobilul nesupravegheat pentru câteva momente, iar când s-a întors l-a găsit vandalizat. Geamul maşinii era făcut zob, iar poşeta lăsată pe bancheta din spate, lipsea.

Spargerea s-a petrecut în jurul orei 20.30 noaptea, pe strada Calea Moşilor din Sectorul Râşcani. Femeia ar fi venit să cumpere flori şi şi-a parcat autoturismul marca Chevrolet în apropiere. Ar fi lipsit doar zece minute. Se pare, însă, că pentru hoţi acest interval de timp a fost suficient. Au reuşit ca să ducă la bun sfârşit planul lor meschin, fără a fi observaţi.

Potrivit păgubitei, în geanta sa se aflau mai multe bunuri printre care şi 8.000 de lei. Femeia a sunat la 902, cerând ajutorul poliţiei. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Reacţionare operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Râşcani. Ofiţerii au demarat cercetări. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea autorului spargerii şi recuperarea prejudiciului cauzat. Dacă va fi găsit, făptaşul s-ar putea alege cu sancţiuni usturătoare.

Totodată polițiștii reamintesc că astfel de fapte sunt favorizate de indolenţa posesorilor care lasă la vedere în interiorul maşinii, lucruri şi obiecte tentante. De aceea, oamenii legii atenţionează cetăţenii să nu uite în automobile genţi, telefoane mobile sau alte obiecte de valoare.

Lasă un comentariu