A sărit la amicul său cu toporul

Embed:

Răfuială sângeroasă între doi consăteni din localitatea Codru, raionul Teleneşti. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii octombrie a anului curent. Cel mai probabil, conflictul ar fi început de la careva neînţelegeri care ulterior, au degenerat într-o bătaie. În urma unei dispute aprinse între bărbaţi, unul dintre indivizi, în vârstă de 53 de ani, a sărit la amicul său cu toporul, aplicându-i o lovitură în regiunea feţei.

Cel din urma, în vârstă de 47 de ani, s-a ales cu multiple traumatisme. Victima a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor, medicul legist a constatat faptul că cicatricele, cu care s-a ales victima, nu mai pot fi vindecate, decât prin intervenţie chirurgicală, motiv pentru care semnele de pe corp au fost catalogate drept leziuni ireparabile.

Drept urmare, agresorul este învinuit pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii victimei. Dacă va fi găsit vinovat pentru cele comise, suspectul riscă de la cinci până la 10 ani de închisoare.

Lasă un comentariu