A făcut-o lată, iar acum vrea iertare

Când ești beat criţă, riscul de a da de belea se dublează. Este păţania unui bărbat de 59 ani, din Băcioi, care și-a vărsat nervii pe tomberoanele pentru gunoi instalate într-o curte de pe bulevardul Traian din Capitală. Ajuns pe mâna oamenilor legii, individul a căzut în genunchi, cerând îndurare.
Embed:

Un bărbat în stare de ebrietate vandalizează pubelele pentru deșeuri din curtea unui bloc de locuințe și înjură cât îl ține gura. Aceasta a fost descrierea primită de către angajații Serviciului specializat de urgență 902, care au şi trimis imediat, la adresa comunicată, un echipaj mixt de reacționare operativă.

Intervenţia forţelor de ordine a fost solicitată de către doi locatari din zonă. Văzând acțiunile huliganice ale individului, bărbaţii l-au imobilizat până la venirea polițiștilor.

Bărbatul turmentat a fost reţinut şi condus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentarea cazului. În sediul Poliției, reporterul „Unității de Gardă” l-a rugat să povestească ce s-a întâmplat.

Odată ce și-a mai revenit, bărbatul a înțeles că a făcut o prostie. În speranța că va scăpa de pedeapsă, a început să le ceară iertare polițiștilor.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul este originar din comuna Băcioi și lucrează ca măturător în sectorul Botanica al Capitalei.

Pe marginea acestui caz a fost întocmit un proces verbal pentru huliganism nu prea grav, dar și pentru deteriorarea intenționată a bunurilor străine, infracțiune ce se pedepsește cu amendă de la 900 la 1.800 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 40 de ore.

Lasă un comentariu