A căzut fără suflare la pământ

Moarte subită în Capitală. Un bărbat de 32 de ani, locuitor al sectorului Râșcani, a căzut fără suflare la pământ în spatele unui liceu din acelaşi cartier. Totul s-a întâmplat în prima jumătate a zilei de ieri, chiar sub ochii unei profesoare.
Embed:

Deși a refuzat să vorbească în fața camei de filmat, martora tristului incident le-a povestit oamenilor legii că l-a văzut pe bărbat mergând prin spatele liceului. La un moment dat, acesta s-a prăbușit la pământ. Femeia a chemat ambulanţa, imediat ce s-a convins că bărbatul este inconștient.

În scurt timp, la adresa indicată a sosit un echipaj de salvare. După o examinare succintă, medicii au constatat decesul tânărului și au anunțat Poliția.

Ajunşi la fața locului, oamenii legii au încercuit zona unde a fost găsit cadavrul.

Într-un final, la fața locului au ajuns experţii şi medicul legist. După primele cercetări, pe corpul decedatului nu au fost depistate semne de violenţă. O primă ipoteză ar fi un stop cardiac.

Din informațiile oferite de către anchetatori, defunctul este un bărbat de 32 de ani, cu antecedente penale.

Ofițerii de poliție din cadrul Inspectoratului Râșcani cercetează cazul. Ce anume a provocat decesul victimei, se va afla în urma unei expertize medico-legale mai ample.

Lasă un comentariu