A ars în propria locuinţă

Embed:

Găsit ars de viu în propria locuinţă. Este cazul un bătrân, în vârstă de 77 de ani, din localitatea Zorile, raionul Orhei. Cei care îl cunoşteau pe bătrân au spus că, în ultimul timp, acesta avea probleme de sănătate şi era ţintuit la pat. Mai mult decât atât, bărbatul a mărturisit că s-a săturat de viaţă şi că ar prefera să moară.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit, ieri, în jurul orei 17:00 de către un vecin, venit în vizită. Văzând locuinţa cuprinsă de fum, acesta imediat a stins flăcările cu forţele proprii. În odaia dată, a găsit şi corpul neînsufleţit al bătrânului care nu mai avea semne de viaţă.

Vecinul a anunţat oamenii legii. La locul cu pricina s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Orhei, dar şi procurorul. În urma examinării cadavrului de către ofiţerul criminalist, acesta nu a depistat careva semne de moarte violentă.

Potrivit declaraţiilor organelor de drept, victima locuia de unul singur şi nu avea familie. De ceva timp el se afla în îngrijirea asistenţei sociale din localitate. Cadavrul a fost ridicat şi urmează a fi supus unei autopsii în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii investighează cazul unui suicid.

Lasă un comentariu