A ajuns în Guinness Book. Un tânăr din India a reușit să rezolve în 24 de ore aproape 2.500 de cuburi Rubik, folosind o singură mână

Embed:

Una dintre cele mai populare provocări ale momentului pe YouTube - twenty-four hours challenge, a fost testată și de către un tânăr din India. Doar că acesta a personalizat "misiunea", astfel încât să ajungă în... Cartea Recordurilor. Într-o zi, a reușit să rezolve aproape 2.500 de cuburi rubik, performanță cu care a uimit o lume întreagă.

Considerat un adevărat maestru în rezolvarea celebrei jucării, Krishna Sai, în vârstă de 20 de ani, și-a testat din nou puterile. De data aceasta, și-a folosit o singură mână, iar în 24 de ore a rezolvat 2.474 de cuburi.

Tânărul a deprins acest hobby încă din copilărie, iar să participe la diverse concursuri a început în anul 2014. Astăzi, pentru a aranja uniform culorile, are nevoie de doar... 10 secunde. În ziua evenimentului, Krishna a luat pauze de doar câteva minute, în primele ore. Pentru a fi înregistrat în Guinness Book, acesta a trimis juriului o înregistrare a întregului eveniment. Recordul anterior, stabilit în 2014, îi aparține unui alt indian, pe nume Raju Gadiraju, care a rezolvat 2.174 de cuburi.

Lasă un comentariu