Weekendurile sunt perfecte alături de Canal 3

Dacă aţi avea de ales între un cec sau viaţă, care ar fi opţiunea? Răspunsul pare a fi simplu, însă uneori "filmul bate viaţa" şi o să convingeţi vineri, când când încep peliculele de colecţie la Canal 3. Sâmbătă urmărim ecranizarea uneia dintre cele mai mari tragedii din istoria sportului, "Munchen", iar duminică Nicole Kidman şi Hugh Jackman ne oferă cea mai frumoasă poveste de dragoste pe timp de război.

Weekendul începe cu pelicula de acţiune “Cecul sau viața”. Michael Jennings este un strălucit inginer, capabil să facă şi să desfacă echipamente super sofisticate şi să le utilizeze în a obţine dispozitive şi mai avansate. Pentru ultimul său proiect, la care a lucrat peste trei ani, se aşteaptă la un salariu de opt cifre, însă tot ce primeşte este un plic cu diverse obiecte. I se spune că el a fost de acord să renunţe la suma ce i se cuvenea. După fiecare operaţiune memoria îi este ştearsă, iar timpul pe care îl are la dispoziţie să rezolve acest puzzle este foarte scurt.

Sâmbătă urmăriţi drama “Munchen”. Filmul, inspirat din realitate ecranizează asasinarea unor sportivi israelieni la Olimpiada de vară din 1972. Un grup extremist palestinian denumit "Septembrie Negru", intră în Satul Olimpic unde omoară doi atleţi şi ia ostatici alţi nouă. După aproape o zi, operaţiunea de salvare eşuează şi astfel că sunt executaţi şi ceilalţi prizonieri. Câteva zile mai târziu Israelul bombardează baze ale teroriştilor din Siria şi Liban.

Iar duminică vedeţi drama "Australia". Sarah Ashley moşteneşte o vastă proprietate cu o fermă de animale în nordul Australiei. În timp ce alţi fermierii complotează împotriva doamnei pentru a o deposeda de bunuri, Sarah îşi uneşte forţele cu un moşier cinstit, dur şi puternic. Încercările prin care trec cei doi îi uneşte şi înfiripează o frumoasă poveste de dragoste.

VIDEO

Lasă un comentariu