Weekendurile sunt perfecte alături de Canal 3

Weekendurile sunt perfecte alături de Canal 3! Vineri vedem cum e să te războieşti cu o soacră scorpie. Sâmbătă cunoaştem mutanţii din echipa X Men, iar duminică ne delectăm cu Marele Gatsby!

Weekendul începe cu comedia “Soacra mea e o scorpie”. Între Charlie şi Kevin totul pare a merge ca pe roate! Însă mama iubitului său, Viola, este o femeie imposibilă, şi pentru că nu vrea să-şi piardă fiul iubit, la fel cum a păţit-o cu cariera sa, este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putere să o sperie pe Charlie. Dar mireasa nu se lasă călcată în picioare şi ripostează.

Sâmbătă faceţi cunoştinţă cu progeniturile erei atomice în pelicula fantastică X-Men. Cyclops, Jean Grey şi Storm sunt veriga următoare în lanţul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a născut cu o mutaţie genetică unică, manifestată prin puteri supranormale, dispreţuite de cei care nu sunt capabili să-i înţeleagă. Echipa intră într-un război ideologic cu ”Magneto”, unul dintre cei mai puternici mutanţi din lume, care este fidel principiului că oamenii nu pot coabita cu mutanţii, iar cei din urmă reprezintă viitorul civilizaţiei umane.

Duminică v-am pregătit drama romantică ”Marele Gatsby” - povestea visului american neîmplinit. Gatsby este o celebritate locală, un bărbat bogat și misterios, gazda celor mai frumoase petreceri. Circulă tot felul de zvonuri despre el, este bârfit de toată lumea, dar toți vor să fie invitați la petrecerile lui. El o iubeşte pe Daisy, o femeie frumoasă, superficială, frivolă şi măritată.

VIDEO

Lasă un comentariu