Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă

Urmărire ca-n filme şi împuşcături în sectorul Ciocana din Capitală. Poliţiştii au alergat preţ de câteva minute după un tânăr, iar când au văzut că acesta le scăpa, au tras câteva focuri de avertisment cu arma din dotare. Întreaga scenă s-a întâmplat la intersecţia străzilor Maria Drăgan şi Ciocana.

Un tânăr de 17 ani a ieşit dintr-un local, unde a intrat să mânânce. Afară a fost acostat de câţiva indivizi necunoscuţi care i-au cerut să-i servească cu ţigări.

Văzând că indivizii sunt puşi pe ceartă, tânărul a hotărât să urce într-un taxi.

În acel moment, adolescentul atacat în stradă a decis să ceară ajutorul oamenilor legii.

Deşi l-au ajuns din urmă, individul a reuşit să le scape. Pentru a-l prinde, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă de avertizare.

În cele din urmă, bătăuşul a fost capturat de echipajul de poliţie. Acesta a declarat că este nevinovat, ba nici măcar nu a văzut când victima a fost lovită.

Tinerii au fost transportaţi la Inspectoratul de Poliţie Ciocana pentru documentarea cazului. În urma anchetării s-a constatat că atât victima, cât şi agresorul sunt minori. Drept urmare, a fost pornit un proces penal pe numele părinţilor. Aceştia vor fi traşi la răspundere pentru neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, educare şi instruire a copilului. Ei riscă o amendă de la 15 la 25 de unităţi convenţionale sau 40 de ore  de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

VIDEO

Lasă un comentariu