Topul celor mai aşteptate producţii cinematografice pentru anul 2017

Dacă 2016 a fost considerat un an foarte bun din punct de vedere al producţiilor cinematografice, 2017 va fi cel puţin la acelaşi nivel, dacă nu chiar mai spectaculos, susţin experţii în cinematografie. Criticii dar şi simplii cinefili aşteaptă o continuare unor francize, dar şi filme noi, care se anunţă a fi extrem de interesante.

Încă nu s-a încheiat bine  2016, dar aşa cum spuneai şi tu, publicul fierbe de nerăbdare în aşteptarea super-producţiilor de anul viitor. Au şi de unde alege... Portalul specializat IMDB a realizat deja un top cu cele mai tari filme. O să le enumerăm în cele ce urmează în ordinea cronologică a lansării.

Sugestiv, în data de 13 ianuarie, într-o zi de vineri, va fi lansat filmul  "FRIDAY THE 13TH". La 36 de ani de la lansarea primei părţi a francizei, Jason Voorhees continuă să ne fascineze. Rămâne de văzut dacă legendarul criminal va reuși să-i impresioneze pe spectatori și de această dată.

Iar peste două săptămâni, adică în data de 27 ianuarie va fi premiera peliculei "Resident Evil: the final Chapter". La 5 ani de la ultimul film din serie, fanii sunt entuziasmați să o vadă din nou pe Mila Jovovich în rolul lui Alice. Din păcate, acesta va fi ultima parte din  „Resident Evil”.

La fel, una dintre cele mai aşteptate premiere din 2017 şi vorbim aici în special de copii, este "Lego Batman". Filmul va fi lansat în data de 10 februarie. După succesul imens pe care „The Lego Movie” l-a avut în 2014, era de așteptat ca producătorii să mai lanseze unul, iar Batman ca personaj principal este alegerea ideală, dat fiind că filmele cu supereroi sunt foarte populare în acest moment.

De departe, premiera lunii martie este noul film din franciza Wolverine. Deocamdată nu se cunosc prea multe informații despre această peliculă, însă se crede că este ultimul în care Hugh Jackman va juca rolul supermutantului.

Premiera lunii aprilie este "FAST & FURIOUS 8". Au trecut 15 ani de la primul film din această serie, însă fanii nu se mulțumesc cu cele 7 părţi  lansate până acum. Chiar dacă Paul Walker a decedat în 2013, povestea nu se încheie aici.

Super-producţia "Piraţii din Caraibe" a cucerit sute de milioane de oameni, iar în luna mai va fi lansat al cincilea episod al francizei. Chiar dacă fanii nu l-au văzut pe excentricul Jack Sparrow în niciun trailer, fiţi pe pace. Johnny Deep nu va lipsi din noul film.

Iar prima lună de vară se anunţă a fi fierbinte în marile cinematografe unde va avea loc premiera filmului "Wonder Woman". După ce a avut un rol secundar în „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, "Femeia Fantastică"  va avea propriul film anul viitor.

Sărim câteva luni şi ajungem în noiembrie 2017, dar rămânem tot în lumea fantasticului. În data de 3 este programată premiera filmului "Thor: Ragnarok". Şi această producţie este anunţată drept un mare succes, pentru că, aşa cum spuneam și mai sus, filmele cu supereroi sunt foarte populare în prezent.

Tot în noiembrie, doar că două săptămâni mai târziu intră pe marile ecrane "Justice League". Cei mai tari supereroi din benzile desenate se unesc pentru a salva (pentru a câta oară?) omenirea de la catastrofe dezastruoase. Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii și să colaboreze.

Şi ultima producţie, dar nu cea din urmă, poate chiar cireaşa de pe tort e a opta parte din franciza "Star Wars". Chiar dacă unele personajele din trilogia originală nu au avut un rol foarte important în cel mai nou film „Războiul Stelelor", sau au fost ucise, povestea rămâne la fel de grozavă, iar noile personaje au deja succes la public.

Acestea sunt cele 10 producţii cinematografice care, spun experţii, vor lupta pentru supremaţie în 2017.

VIDEO

Lasă un comentariu