Şi-au vărsat nervii pe două maşini

Doi indivizi, vizibil în stare de ebrietate, au ajuns pe mâna poliţiei după ce au făcut ţăndări parbrizele a două maşini parcate în faţa unui bloc de apartamente din Capitală. Incidentul s-a produs după miezul nopţii.

În jurul orei unu noaptea, locatarii unui bloc de locuinţe de pe strada Costiujeni, situat în sectorul Centru al Municipiului Chişinău, au fost treziţi de gălăgia ce venea de afară.

Bărbatul i-a cerut individului să înceteze şi s-a îndreptat spre el. Când l-a văzut că se apropie, cel din urmă a luat-o la fugă.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au identificat şi reţinut făptaşii. Este vorba de doi bărbaţi fără domiciliu stabil, amândoi cu vârsta de 41 de ani. După ce s-au îmbătat împreună, indivizii s-au luat la harţă. În timpul altercaţiei, aceştia au spart parbrizele a doua automobile parcate în curtea blocului.

Cel de-al doilea individ susţine că nu a făcut nimic altceva decât să bea cu amicul său.

Vandalii au fost transportaţi la Inspectoratul de Poliţie Centru pentru documentarea cazului. Ei vor fi sancţionaţi  pentru deteriorarea sau distrugerea bunurilor străine cu amendă de la 30 la 60 de unităţi convenţionale sau cu până la 40 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii. Şi asta nu e tot. Pentru săvârşirea unor fapte de huliganism, cei doi se vor alege şi cu o amendă de până la 50 de unităţi convenţionale sau cu până la 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

VIDEO

Lasă un comentariu