Sau plimbat cu taxiul fără să plătească

S-au plimbat cu taxiul fără să plătească. Vorbim despre două persoane care au solicitat serviciile unui taxi pentru a merge de la Dubăsari la Chişinău, iar când s-au văzut la destinaţie au refuzat să achite călătoria. Întreaga aventură s-a încheiat la Inspectoratul de Poliţie.

Totul a început noaptea trecută, cu o comandă de taxi făcută la Dubăsari. După ce a precizat detaliile călătoriei, taximetristul a pornit spre locul indicat de clienţi.

Într-un final, bărbatul a reuşit să dea de cei care au plasat comanda şi au pornit împreună spre Chişinău. Odată ajunşi la destinaţie, SURPRIZĂ!, pasagerii au refuzat să plătească.

Văzând atâta obrăznicie, şoferul păgubit a cerut ajutorul oamenilor legii.

În afară de acestă individă, de călătoria gratuită s-au bucurat copilul şi fratele ei. Bărbatul a recunoscut că nu este prima dată când ajunge într-o astfel de situaţie.

În urma acestui caz, indivizii riscă să fie sancţionaţi pentru tulburarea liniştii publice, huliganism, nesubordonare şi refuzul de a plăti un serviciu. În total, ei riscă o amendă de până la 290 de unităţi convenţionale sau până la 120 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

VIDEO

Lasă un comentariu