S-a aruncat în gol de la etajul şase

Tragedie în Capitală! Un bărbat de 43 de ani a căzut în gol de la etajul şase al unui bloc de apartamente din sectorul Ciocana. Toată noaptea acesta s-ar fi certat la cuţite cu soţia sa, iar după ce şi-a înecat amarul în alcool, şi-ar fi pus capăt zilelor.

Nenorocirea s-a întâmplat astăzi, de dimineaţă, în jurul orei 10. Potrivit Poliţiei, noaptea trecută bărbatul s-a certat cu soţia sa de 34 de ani. În urma scandalului, femeia a plecat de acasă, spunându-i că va dormi la o prietenă. Când s-a întors dimineaţa, a găsit pe masa din bucătărie două sticle goale de votcă. Din spusele femeii, soţul i s-a plâns că-l doare capul și a băut pastile. Ea a pus mâna pe telefon ca să sune la medic, iar bărbatul a ieșit pe balcon să fumeze o ţigară. Ulterior, femeia a constatat că acesta ar fi căzut în gol. Potrivit vecinilor, cei doi locuiau în apartament cu chirie.

La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii şi medicii care au constatat decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili circumstanţele în care a murit bărbatul. Potrivit primelor informaţii, pe trupul neînsufleţit al bărbatului nu au fost depistate semne de violenţă.

VIDEO

Lasă un comentariu