Presupuşii ucigaşi, prinşi în doar câteva ore

Crimă macabră descoperită în timp record de polițiști! În doar câteva ore, oamenii legii din cadrul Direcţiei Combaterea Crimelor Grave, împreună cu ofițerii de investigație de la Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă, au reținut doi indivizi suspectați că l-ar fi omorât în bătaie pe un bărbat de 50 de ani.
Embed:

Incidentul tragic ar fi avut loc în seara zilei de marți. Potrivit şefului adjunct al Direcției Combaterea Crimelor Grave, Eugen Balâca, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit la două zile după crimă.

Pentru elucidarea crimei, a fost creat un grup de reacționare operativă format din angajații Direcției Combaterea Crimelor Grave și colegii lor de la Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă.

Peste câteva ore după identificarea suspecților, presupuşii ucigaşi au fost încătușați de oamenii legii.

Solicitați să comenteze acuzațiile în fața camerelor de filmat, cei doi reţinuţi au preferat să se abţină de la declaraţii.

Potrivit informațiilor oferite de către poliţişti, suspecții nu sunt la primul lor conflict cu legea.

Ambii bărbaţi au fost reținuţi preventiv pe un termen de 72 de ore. Cel mai probabil, procurorii vor cere prelungirea mandatului de arest pentru încă 30 de zile.

Dacă vina celor doi suspecţi va fi demonstrată în instanţă, ei riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Lasă un comentariu