Oaspetele vecinilor l-a lăsat fără ureche

Scandal în plină noapte, în urma căruia un bărbat a ajuns de urgență la spital. După un conflict cu oaspetele vecinilor, victima a rămas fără ureche.

S-a întâmplat, noaptea trecută, în fața unui bloc de locuințe de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei.

Embed:

L-a scos afară la două vorbe, iar când a ieșit, l-a apucat de ureche și i-a rupt-o! Aceasta este informația primită de către angajații serviciului specializat de urgență 902, care au trimis imediat la adresa comunicată un echipaj mobil de reacționare operativă.

Ajungând la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați chiar de către victima plină de sânge.
Pentru că evident avea nevoie de ajutor medical, oamenii legii au chemat de urgență ambulanța.

Până să fie transportat la spital, tânărul, deşi îi venea cam greu, i-a povestit reporterului „Unității de Gardă” ce i s-a întâmplat.

Victima a fost dusă de urgenţă la spital, iar polițiștii au pornit în căutarea agresorului. Nu a durat mult timp și acesta a fost identificat, fiind escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru audieri.

Echipa noastră de filmare a încercat să afle de la suspect ce l-a determinat să recurgă la acest gest neobişnuit.

Bărbatul nu a negat că i-a rupt urechea adversarului, însă a declarat că a făcut asta, apărându-se.

Oamenii legii cercetează cazul. După aflarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul, va fi stabilită pedeapsa pe care o merită cel vinovat.

Lasă un comentariu