Nelinişte înainte de "Silence"

În maxim două luni se aşteaptă un adevărat cutremur în lumea cinematografiei. Filmul "Silence" în regia lui Martin Scorsese va fi lansat în luna ianuarie 2017 şi ameninţă multe recorduri stabilite de filme celebre.

Producătorii au făcut public deja primul trailer al peliculei, în care rolurile centrale sunt jucate de Liam Neeson şi Andrew Garfield.

Contrar denumirii sale, "Silence" se anunţă a fi o producţie care va face mult zgomot în lumea cinematografiei. Timp de aproape 30 de ani, marele regizor Martin Scorsese a întors pe toate părţile romanul "Tăcere" semnat de scriitorul japonez Endo Shusako, până a ticluit scenariul care să-l mulţumească.

Filmul reprezintă drama a doi misionari portughezi din secolul al XVII-lea, care au ajuns tocmai în Japonia în căutarea mentorului lor, dispărut într-o misiune de propovăduire a creştinismului.

Protagoniştii peliculei, Liam Neeson şi Andrew Garfield au trecut prin transformari uluitoare  pentru acest film.

Odată cu anunţarea filmului s-a destrămat şi misterul care a planat în jurul actorului Liam Neeson despre care presa galbenă de peste ocean scria că ar fi pe moarte. Zvonurile au fost alimentate după câteva poze în care actorul a fost surpins într-un hal fără de hal în 2015. Acum e clar că se pregătea pentru rolul complicat.

Marele Martin Scorsese nu şi-a găsit liniştea timp de 30 de ani. Atât a lucrat regizorul la proiectul "Silence" care, pentru el este mai mult decât un film.

Filmările pentru "Silence" au durat timp de opt luni în Taiwan, iar lungmetrajul durează cam două ore şi 40 de minute.

Filmul va fi lansat parţial în data de 23 decembrie, urmând să intre plenar în cinematografe cam pe la mijlocul lunii ianuarie 2017.

VIDEO

Lasă un comentariu