Motociclist, implicat într-un accident rutier

Un motociclist a fost rănit astăzi, după ce a fost izbit la pământ de o tânără aflată la volanul unui autoturism Nissan. Accidentul s-a produs în Sectorul Buiucani al Capitalei. Ambii se deplasau pe strada Alba Iulia, până când şoferiţa a hotărât să vireze la stânga, pe strada Ion Pelivan. Din cauză că nu s-a asigurat la efectuarea virajului, manevra nu i-a reuşit.

Tânăra afirmă că nu ar fi înţeles intenţia motociclistul, iar drept urmare s-a și produs impactul. Când l-a văzut la pământ, femeia a oprit speriată. Martorii accidentului s-au grăbit să-i acorde primul ajutor tânărului întins pe carosabil.

După ce medicii i-au acordat bărbatului îngrijirile necesare, l-au transportat la Institutul de Medicină Urgentă. Tânărul de 26 de ani s-a ales cu fracturi de coaste. Oamenii legii cercetează circumstanțele producerii coliziunii. Poliţiştii urmează să stabilească dacă cei doi șoferi se aflau în stare de ebrietate, cu ce viteză circulau, dar și cine se face vinovat de accident. În funcţie de gravitatea leziunilor victimei, conducătoarea automobilului ar putea să ajungă și în instanță.

VIDEO

Lasă un comentariu