Minor, prins într-un automobil străin

Şi maşinile vechi, lăsate fără supraveghere, le fac cu ochiul hoţilor. Un minor, în vârstă de 12 ani, a fost surprins în această noapte într-un autoturism Ford Escort, parcat lângă scara unui bloc de apartamente din sectorul Ciocana al Capitalei.

Acest copil, de doar 12 ani, a ajuns pe mâna poliţiei după ce a fost prins de un trecător într-o maşină străină. Potrivit minorului, uşa automobilului era descuiată, aşa că nu a fost greu să pătrundă în interiorul acesteia, împreună cu alţi doi prieteni.

Poliţiştii au pornit în căutarea complicilor şi au dat peste un tânăr suspect chiar în curtea vecină. Întrebat de oamenii legii
dacă îl cunoaşte pe minorul reţinut, el a negat acest fapt.

Din spusele proprietarului, automobilul a fost lăsat descuiat chiar de el, însă din maşină nu a dispărut nimic. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliţie Ciocana. Anchetatorii urmează să stabilească dacă cei doi suspecţi se cunosc şi dacă tânărul de 24 de ani are vre-o legătură cu presupusa spargere. Potrivit oamenilor legii, ambii reţinuţi provin din familii social vulnerabile. Cel mai probabil, părinţii minorului, care a pătruns în autoturismul străin, vor fi cercetaţi pentru neîndeplinirea îndatoririlor părinteşti. Această infracţiune se pedepseşte cu amendă de la cinci la douăzeci de unităţi convenţionale.

VIDEO

Lasă un comentariu