Hoț moldovean, prins în Italia

Un moldovean stabilit în Italia a furat un Maserati în valoare de 100 de mii de euro. Individul de 26 de ani a furat bolidul în Roma, însă a fost prins pe urme fiebinţi de polițiști. Bărbatul nu a observat că mașina este dotată cu sistem GPS, ceea ce le-a permis polițiștilor să urmărească întregul traseu al hoțului și să o ia pe urmele lui.

Tânărul nu s-a lăsat prins cu una cu două și a fost capturat abia după câteva ore de urmărire prin tot orașul. Într-un final, el a fost arestat, iar mașina a ajuns înapoi la proprietar. Moldoveanul este acuzat de furt calificat și este cercetat penal.

Bărbatul nu a observat că mașina este dotată cu sistem GPS, ceea ce le-a permis polițiștilor să urmărească întregul traseu al hoțului și să o ia pe urmele lui. Tânărul nu s-a lăsat prins cu una cu două și a fost capturat abia după câteva ore de urmărire prin tot orașul. Într-un final, el a fost arestat, iar mașina a ajuns înapoi la proprietar. Moldoveanul este acuzat de furt calificat și este cercetat penal.

VIDEO

Lasă un comentariu