Filmul spargerii mașinii primarului general al Capitalei

30 de zile de arest preventiv pentru cei doi bănuiţi care au spart maşina primarului general al Capitalei. Decizia a fost luată astăzi de magistraţii de la Buiucani. Indivizii au ajuns pe mâna oamenilor legii la sfârşitul săptămânii trecute. Incidentul propriu-zis a avut loc pe data de 26 februarie.

Echipa emisiunii "Unitatea de Gardă" a reuşit să facă rost de imaginile care surprind momentul infracţiunii. Astfel, din secvenţele video se poate observa cum indivizii dau târcoale automobilului. Camerele de supraveghere ale unui local din zonă i-au surprins pe aceştia umblând în jurul maşinii parcate. În decurs de jumătate de oră, tinerii s-au apropiat de câteva ori de automobil, până s-au decis să spargă geamul.

Furtul propriu-zis a durat câteva secunde, iar suspecţii s-au făcut nevăzuţi. După primele investigaţii la faţa locului, materialele cazului au trecut în gestiunea poliţiştilor din cadrul secţiei Investigarea Infracţiunilor de la Buiucani.

În scurt timp, analizând imaginile video, ofiţerii operativi i-au recunoscut pe făptaşi. Tinerii şi-au recunoscut vina şi s-au ales cu dosar penal pentru furt. Infractorii au declarat oamenilor legii că nu au ştiut cui aparţine maşina.

Ofiţerii i-au în calcul şi posibilitatea ca indivizii să fie implicaţi într-o serie de infracţiuni similare comise de pe teritoriul sectorului Buiucani.

VIDEO

Lasă un comentariu