Filme de pomină, în acest week-end la Canal 3

Încă un weekend cu filme de pomină vă aşteaptă la Canal 3! Mâine ne aventurăm într-o croazieră infernală alături de "ghinionista" Sandra Bullock. Sâmbătă omenirea trebuie să înveţe cum să convieţuiască alături de roboţi iar duminică îi cunoaştem pe cei care ne veghează.

Weekendul începe cu pelicula de acţiune “Speed 2: Croazieră infernală”. Annie Porter este încântată atunci când prietenul ei Alex îi prezintă două bilete pentru o vacanţă în Bahamas la bordul unui vapor. Călătoria este, de fapt, o ofertă pentru împăcare, după ce tânărul a ascuns de iubita sa că este poliţist. John Geiger, cel care a creat sistemul computerizat al navei, şi-a propus să preia controlul vaporului şi să fure diamantele care se află la bord. Alex şi Annie încearcă să-l oprească, dar nava intră în plină viteză într-un port din Caraibe. Astfel, cele şase zile de iubire şi odihnă se pot transforma într-un calvar infinit.

Sâmbătă urmăriţi pelicula fantastică de acţiune "Eu, robotul". În anul 2035, roboții devin indispensabili pentru oameni. Un specialist în domeniu crează un nou model care se anunţă a fi un real succes de piață. Inventatorul însă moare, iar investigaţia cade pe umerii unui polițist cu mâna stângă robotificată şi care nu se are de bine cu evoluţia tehnologică.

Duminică vă delectați cu pelicula fantastică ”Cei care veghează”. O poveste de crima şi conspiraţie care se petrece într-un univers paralel. În miezul subiectului este un grup de super eroi care fac parte dintr-un program finanţat de guvernul american. După ce unul dintre ei este ucis, națiunea se află în pragul unui al Treilea Război Mondial.

Lasă un comentariu