"Fantastic Beasts", detronate

Adolescenta polineziană "Moana" detronează "Fantastic Beasts" - ultima creație a mamei lui Harry Potter, celebrei Joanne Rowling. Animația studiourilor Disney a făcut saltul pe prima poziţie a box-office-ului nord-american chiar în primul weekend de rulare în cinematografe.

Animaţia regizată de John Musker și Ron Clements spune povestea unei tinere polineziene, care trece e printr-o serie de aventuri în apele Pacificului alături de semizeul Maui. Lung-metrajul studiourilor Disney a avut încasări de peste 55 de milioane de dolari în cursul weekendului și 81 de milioane de dolari în minivacanța de Thanksgiving de joi până duminică.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them", scenariul căruia e semnat de celebra Joanne Rowling, a coborât pe locul 2, acumulând cu 10 milioane de dolari mai puțin.

Pelicula fantastică este o reproducere a unui manuscris ce a aparținut lui Potter și care trebuia citit de toți bobocii de la Hogwarts. Ea relatează aventurile magizoologului Newt Scamander și abundă în vrăjitorie și întâmplări cu creaturi magice care își fac de cap în New York-ul anilor '20.

VIDEO

Lasă un comentariu