Experienţă vizuală inedită. Noul pachet grafic al Ştirilor Canal 3

De astăzi, venim cu o veste, sperăm noi bună pentru toată lumea. După cum aţi observat deja, Canal 3 schimbă faţa spectacolului informativ.

Vă invităm să urmăriţi ştirile într-un cadru grafic nou, care are în spate tehnologie de ultimă generaţie, menită să ofere o experienţă vizuală inedită şi interactivă. Cu încuviinţarea telespectatorului, ne permitem o afirmaţie îndrăzneaţă şi anume că postul nostru arată şi sună altfel, mai bine!

Schimbarea este motorul evoluţiei, iar noi vrem să fim mai buni, pentru voi!

Emisiunile preferate de la Canal 3 se schimbă "la faţă". Noul pachet grafic oferă telespectatorilor o experienţă vizuală inedită. Imaginea, nu e doar calitativă, dar şi mult mai realistă, - un standard spre care tind cele mai renumite posturi TV.

"Fie că aţi privit în Rusia cele mai importante televiziuni, fie că aţi privit în Europa occidentală cele mai importante. Pachetul nostru grafic se ridică la cele mai înalte standarde ştim bine că deja emisia nostră este full hd. Acum şi pachetul grafic va fi adaptat acestor standarde", a comunicat producătorul general, Andrei Cojocaru.

Se schimbă nu doar aspectul vizual al ştirilor Canal 3. Emisiunile informative vor avea şi o coloană sonoră inconfundabilă.

"Canal 3 aduce o premieră în Republica Moldova - un pachet audio special creat pentru Ştirile de la Canal 3 şi pentru Ştirile Dimineţii de la Canal 3. Dar nu spunem acum care sunt toate surprizele", a adăugat producătorul general, Andrei Cojocaru.

Canal 3 vă aduce informaţie, atractivă nu doar ca şi conţinut, dar şi ca aspect.

"Vom fi mai dinamici, din punct de vedere al temelor reflectate în ştiri, dar şi al modului în care vi le prezentăm pe micile ecrane. Nu renunţăm la misiunea noastră de bază. Poveştile oamenilor, nevoile lor, vor fi principala sursă de inspiraţie", a menţionat editorul-şef Canal 3, Tatiana Socolova.

Vom continua să bucurăm amatorii de fotbal, cu transmisiunile directe ale celor mai importante meciuri din Liga Campionilor.

Vă vom încărca cu bună dispoziţie în fiecare dimineaţă.

Prezentatorii Ştirilor Dimineţii sunt siguri că ziua bună începe de dimineaţă. Canal 3 vă dă tonul zilei, cu dimineţi energice şi interesante.

Cinefilii vor fi răsfăţaţi cu premiere, în materie de lungmetraje sau seriale. Cu alte cuvinte, telespectatorilor noştri le sunt garantate surprizele. Una din ele se referă la ştirile de seară în limba romană. Jurnalul va începe cu  jumatate de oră mai devreme - la 22:30.

De luni, Canal 3 se schimbă pentru voi!

VIDEO

Lasă un comentariu