Câţiva deputaţi socialişti au participat la o BĂTAIE pe un şantier de construcţii

Politica pumnului! După show-ul penibil de ieri, din Consiliul Muncipal Chişinău, un alt grup de deputaţi socialişti a fost implicat astăzi într-un nou meci de box. De această data, pumnii aleşilor poporului au ţintit mai mulţi lucrători ai unei firme de construcţii.

Deputaţii socialişti Vasile Bolea, Bogdan Ţârdea şi Grigore Novac, au fost protagoniştii unei încăierări, în care nu au lipsit pumnii şi înjurăturile ca la uşa cortului. A fost nevoie de intervenţia poliţiei, pentru a calma spiritele

Drept măr al discordiei a servit o construcţie în curtea unui bloc de pe strada Zelinschi din capitală. Scandalul a degenerat după intervenţia brutală a deputaţilor socialişti. Reprezentanţii companiei de construcţii spun că nu înţeleg motivul pretenţiilor enunţate de socialişti.

Spre deosebire de aleşii socialişti, oamenii cre nu în forţa pumnului, ci în puterea legii. Ei au adunat semnături şi au sesizat reprezentanţii Inspecţiei de Stat în Construcţii. Aceştia au constatat că lucrările sunt legale, fără încălcarea legislaţiei, însă, la insistența locatarilor, luni va fi efectuat un control suplimentar.

"Nimeni nu are nevoie de această construcţie. Curţile noastre sunt fără terenuri de joacă pentru copii şi nu înţelegem de ce este nevoie şi de acest bloc".

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a cerut Comisiei Juridice să examineze incidentul de ieri, din Consiliul Municipal Chişinău, cu participarea unui grup de deputaţi socialişti. Aceştia au compromis şedinţa Consiliului şi au fost implicaţi într-o încăierare chiar pe holul primăriei.

Lasă un comentariu