Campanie de caritate, derulată de PDM

Reprezentanţii organizației municipale Chișinău a Partidului Democrat au adunat suma de 85 de mii de lei, în cadrul campaniei de caritate "Împreună pentru fiecare", care s-a încheiat astăzi. Coşurile cu vin şi dulciuri, dar și tradiționalul cozonac,  vor ajunge la peste 820 de familii nevoiaşe.

Primele coşuri cu daruri au ajuns deja în familia Teosa din Capitală. Oamenii au rămas surprinși de gestul reprezentanților Partidului Democrat.

"Cu mare plăcere şi bucurie v-am adus un mic dar din partea Organizaţiei municipale a Partidul Democrat. Avem câte un mic cadou de Paşti pentru frumoasele fetiţe", a spus Liviu Oboroc, președintele Organizaţiei teritoriale PDM Centru.

"Acest cadou chiar mi-ar prinde bine acum de sărbătorile de Paşti. Situaţia acum la noi e mai delicată. Mulţumim Partidului Democrat, pentru că suntem surprinşi că au intrat la noi, nu ne-am aşteptat".

Cei mai mici membri ai familiei vor împărţi darurile cu cei dragi.

"- Cu cine o să împarţi toate darurile?
- Cu mama şi cu tata".

Președintele Organizației PDM Chișinău, Pavel Filip, a mulțumit celor care s-au alăturat acțiunii de caritate, menționând că în acest an inițiativa a fost preluată și de raioanele țării.

"Îmi pare bine că anul acesta fiind la a doua ediţie a acestei campanii au participat mulţi mai mulţi colegi decât au participat anul trecut. Astfel au vizitat sediul Partidului Democrat peste 570 de membri şi simpatizanţi ai organizaţiei municipale", a menţionat Pavel Filip, preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a PDM.

Începând de astăzi și până vineri, cadourile vor fi repartizate destinatarilor selectați de către organizațiile teritoriale ale PDM Chișinău. Coşurile vor fi însoțite și de un mesaj de felicitare din partea persoanei care a făcut donația.

VIDEO

Lasă un comentariu