Beat criță, a deteriorat un automobil

S-a lăsat pradă furiei și s-a luat la harță cu proprietarul automobilului pe care l-a deteriorat. Asta după ce a consumat băuturi alcoolice. Tânărul din imagini a fost reținut noaptea trecută pentru că a spart parbrizul și geamurile laterale din față ale unui automobil.

Potrivit oamenilor legii, tânărul de 20 de ani a chefuit împreună cu prietenii săi. Se presupune că, pe lângă alcool, acesta a consumat și substanțe narcotice. Având un comportament inadecvat, tânărul a fost alungat de amici. Acesta, însă, nu a mers acasă, ci a hotărât să mai zăbovească un pic pe străzile Capitalei.

La un moment dat, a aruncat o piatră în geamul unui apartament de pe strada Studenților, după care a deteriorat și o mașină parcată pe aceeași stradă. Proprietarul automobilului nu a stat mult pe gânduri și a vrut să-i ofere o lecție individului. S-au luat la bătaie, după care victima a apelat serviciul special 902.

Individul ameţit a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Râșcani. Ajuns acolo, tânărul s-a dat în spectacol în fața echipei emisiunii Unitatea de Gardă, cum a putut el mai bine.

Pe numele infractorului bătăuş a fost întocmit un proces verbal. Pentru actele sale huliganice, individul ar putea să achite o amendă usturătoare.

VIDEO

Lasă un comentariu