Bătuţi pe stradă cu pumnii şi picioarele

Agresiune în plină stradă, în sectorul Buiucani al Capitalei. Doi tineri riscă dosar penal, după ce au snopit în bătaie doi bărbaţi. Fiind în stare de ebrietate, bărbaţii atacaţi nu au putut ţine piept tinerilor şi au ajuns bătuţi măr.

Incidentul a fost surprins din mers de echipa emisiunii "Unitatea de Gardă", în timp ce se deplasa, în jurul orei trei dimineaţa, pe strada Calea Ieşilor. Doi bărbaţi zăceau laţi la pământ, în timp ce alţi doi, mai tineri, urcau în grabă într-un BMW cu numere de înmatriculare străine.

Fiind întrebaţi ce li sa întâmplat, bărbaţii au povestit că au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele de către tinerii care tocmai au plecat cu maşina. Victimele au cerut ajutorul Poliţiei şi au fost conduse la Inspectorat pentru depunerea plângerii. Odată ajunşi la sediul Poliţiei, amândoi bărbaţii au refuzat să vorbească cu presa.

În scurt timp, oamenii legii au dat de urmele presupuşilor agresori. Aceştia se flau într-un BMW asemănător cu cel văzut la locul comiterii infracţiunii. Suspecţii au fost aduşi la Inspectoratul de Poliţie pentru clarificări.

Ofiţerii de poliţie investighează incidentul, în vederea stabilirii identităţii tinerilor şi pedepsirii celor vinovaţi.

VIDEO

Lasă un comentariu