A spart un geam la sediul Poliției

Revoltat că a fost încătușat, a dat cu pumnul într-un geam al sediului Inspectoratului de Poliție Botanica... şi l-a spart. Vorbim despre un tânăr de 23 de ani din Șoldănești, care acum este cercetat penal pentru huliganism și riscă o pedeapsă de până la cinci ani de pușcărie.
Embed:

Potrivit oamenii legii, totul s-a întâmplat în această dimineață. Aflându-se în misiune de patrulare, un echipaj de reacționare operativă a fost oprit de niște persoane, care le-au comunicat ofiţerilor că un tânăr insultă și agresează trecătorii. Polițiștii s-au apropiat de individ, însă în momentul în care l-au luat l-a întrebări, acesta a devenit și mai agresiv, insultându-i şi pe ei.

Ofițerii de poliție l-au încătușat pe scandalagiu și l-au escortat la Inspectorat pentru documentarea cazului.

Reporterul „Unității de Gardă” l-a întrebat pe suspect pentru ce a fost adus la Inspectorat. Tânărul a povestit că, de fapt, el era bătut de către niște indivizi, iar oamenii legii l-au încătușat pe nedrept.

Individul a recunoscut că a spart geamul, dar a făcut-o de nervi, fiind revoltat că este ţinut în cătușe.

În urma acestui caz, oamenii legii au demarat o anchetă. Tânărul se va alege, cel mai probabil, cu un proces penal pentru huliganism. Conform legislației în vigoare, această infracțiune, comisă de către o persoană care a mai săvârșit un alt act de huliganism, se pedepsește cu amendă de până la 50 de mii de lei sau cu până la cinci ani de închisoare.

Lasă un comentariu