A întors casa cu susul în jos

A întors toată casa cu susul în jos şi a dat drumul la gaz. Vorbim despre isprava unui individ din Capitală care, după ce şi-a făcut plinul cu alcool și a consumat droguri, a început să-și agreseze părinții. Mai mult decât atât, bărbatul s-a luat și de oamenii legii veniți să aplaneze conflictul.
Embed:

Totul a început după un apel telefonic la serviciul specializat 902. O voce de bărbat a cerut ajutorul oamenilor legii, susținând că nu poate locui în propriul apartament de răul fiului său. În urma solicitării făcute, la adresa indicată a fost îndreptat un echipaj de reacționare operativă.

Indignat de prezența oamenilor legii, individul i-a luat la rost, numindu-i cu cuvinte necenzurate.

După ce individul s-a mai liniștit puțin, reporterul „Unității de Gardă” a încercat să afle ce l-a făcut să-și iasă din fire și să dea drumul la gaz.

Bărbatul a avut o explicație și pentru dispozitivul artizanal depistat în locuință.

Tatăl individului a povestit echipei noastre de filmare că ceea ce s-a întâmplat în acea seară nu a fost pentru prima dată. Potrivit lui, fiica şi nepotul său de cinci ani sunt nevoiți să închirieze o locuinţă în oraș, și asta pentru că de ani de zile familia lor nu mai are parte de liniște.

Individul a fost condus la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului. Odată urcat în ascensor, acesta a început să lovească cu picioarele, până în momentul în care cabina liftului s-a oprit între etajele cinci și șase. Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să stea blocaţi în ascensor și să suporte comportamentul scandalagiului.

Liftul a fost deblocat abia peste o jumătate de oră.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Botanica investigează cazul. În urma faptelor sale, scandalagiul ar putea fi tras la răspundere pentru huliganism, ultragierea organelor de drept, dar și pentru consum și păstrare de droguri.

Lasă un comentariu