A împărțit pumni în plină stradă

Embed:

Un individ de 17 ani a ajuns pe mâna poliției după ce a agresat fără vreun motiv temeinic o persoană străină. Victima se afla, împreună cu două fete, în fața unui magazin din sectorul Botanica. După ce i-a numit în tot felul, agresorul l-a lovit pe tânăr cu o sticlă după cap, spărgându-i și parbrizul automobilului.

Acestea au fost informațiile primite şi de către operatorul serviciului specializat 902, care a trimis imediat la adresa indicată un echipaj mixt de reacționare operativă.

Reporterul „Unității de Gardă„ a reușit să afle detalii despre incident direct de la victimă. Deși a refuzat să-şi arate fața, tânărul a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Echipa noastră de filmare s-a deplasat la Inspectoratul de Poliție Botanica, unde se afla presupusul agresor. Reporterul a încercat să-i pună cîteva întrebări, dar individul a decis să păstreze tăcerea.

Pentru acțiunile sale, tânărul s-a ales cu un proces penal pentru huliganism. Acum riscă amendă de la 550 la 1050 de unități convenționale sau de la 180 la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, sau până la trei ani de închisoare.

Lasă un comentariu