15 000 de euro, făcuţi scrum în câteva minute

Momente de panică, în această dimineaţă, pentru locatarii strazii Alba Iulia din sectorul Buiucani. Un automobil marca Mercedes, în valoare de cincisprezece mii de euro, a ars ca o torţă sub ochii lor şi s-a făcut scrum în doar câteva minute.

Incendiul s-a extins cu repeziciune şi în doar câteva clipe întreg autoturismul a fost cuprins de vâlvătăi. Fumul gros şi flăcările mari nu au rămas neobservate de locatarii din zonă care s-au grăbit să dea alarma.
La fața locului a intervenit o autospecială a cărei echipaj a localizat și lichidat incendiul, dar şi un echipaj mobil al Batalionului de Reacţionare Operativă.

Din fericire, în autoturismul care a luat foc nu era nimeni, însă pagubele sunt totale. Flăcările au ars violent şi din maşină nu a rămas practic nimic, chiar dacă pompierii au ajuns foarte repede şi au stins operativ incendiul. Potrivit oamenilor legii, Mercedesul aparţine unui bărbat de 33 de ani care şi-a împrumutat bijuteria unui prieten. Pompierii nu ştiu, deocamdată, ce a declanşat incendiul. Cauza exactă va fi stabilită în următoarele zile, după efectuarea expertizei şi încheierea anchetei.

VIDEO

Lasă un comentariu